Alla inlägg den 15 april 2019

Av Johanna Jonsson - 15 april 2019 18:28

Nyckelband


Nyckelband, keyhangers, logoband och lanyards, kärt barn har många namn. Även om nyckelbandstrenden hunnit svalna, används nyckelband flitigt av folk i alla åldrar. Nyckelbandens popularitet är lätt att förstå och kan sammanfattas med två ord: snyggt och praktiskt. Nyckelbanden delas ut i mängd och massor av olika företag och föreningar på olika mässor och evenemang. De kan bäras runt halsen eller i fickan. Nyckelband är det absolut bästa sättet att hålla reda på sina nycklar. Keyhangers får man i alla möjliga färger och med en massa olika texter.


Lanyard


Med lanyards menas nyckelband som inte är begränsade till bara nycklar. Med en lanyard runt halsen kan man bära vad man vill på ett smidigt sätt, t.ex USB-minne, visselpipa eller varför inte telefon. Lanyards används ofta på konferenser och mässor, för att bära ID-kort. Speciellt saker som är viktiga och lätt kommer bort, kan bra bäras i ett lanyard. Det är inte bara barn som har lätt för att tappa bort saker, det händer även för vuxna att deras saker försvinner.


Olika stiler


Vi bortser från nyckelbandens användningsområden för en stund och fokuserar på det estetiska. Keyhangers är inte bara praktiska utan kan också fungera som häftiga accessoarer. Keyhangers går att köpa i olika stiler, storlekar och material. Vill du pryda ditt nyckelband med en häftig eller rolig text? Oroa dig inte, utbudet är enormt! Med bara några klick kan du skapa ett originellt och personligt nyckelband. Det finns i princip oändligt många kombinationer så låt fantasin flöda!


Fördelar


Du håller koll på dina prylar
Du slipper oroa dig över att dina saker försvinner
Nyckelband fungerar som häftiga accessoarer
Genom att bära ett nyckelband med någon förenings namn på, kan du visa ditt stöd


Nu när du har insett fördelarna med nyckelband undrar du givetvis var du kan få tag på ett par. Ikastetiket är ett företag som säljer alla möjliga sorters nyckelband, keyhangers och lanyards. Bekanta dig med deras utbud, jag garanterar att du kommer att hitta någonting du gillar.

Av Johanna Jonsson - 15 april 2019 18:26

Var inte generad
De flesta människor blir oroliga vid kosmetologer, eftersom de inte vet vad de ska göra, när man ska vända, hur man ligga på bordet. Om din Hudvårds och Skönhetsterapeut är lyhörd, bör du alltid veta var du ska vara.

Fråga när du undrar över något.
Om du är osäker på vad du ska göra med en handduk, underkläder, så fråga! Det är skönhetssalongens uppgift att få dig att trivas och om du aldrig har varit och vaxat dig innan så kan det bli ganska förvirrande. Den enda dumma frågan är den du inte ställer.


Tala ut!
Du bör inte ha något vax kvar någonstans, och du ska inte få några blåmärken eller bränn känsla i huden. Allt hår ska vara borta och du ska känna dig len och välvårdad. Om det finns något som känns fel så måste du tala om det. Jag erbjöd nyligen en modell, brasiliansk vaxning på min lokala skönhetssalong och jag märkte hur viktigt det är att tala om det eftersom brasiliansk vaxning sker bakom stängda dörrar och inte många vet vad det innebär. Det finns heller ingen kvalitetskontroll på brasiliansk vaxning så hur ska en skönhetssalong veta vad du känner om du inte talar om det. Det är viktigt att prata och föra en dialog


Det är okej om du har fått din mens och vill få brasiliansk vaxning.
Sanningen är den att om alla kvinnor som har fått mens när det ska få brasiliansk vaxning och avbokade så skulle jag gå i konkurs. Om du har en tampong och är ren så är det ingen fara.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<<
April 2019
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards