Alla inlägg den 16 april 2019

Av Johanna Jonsson - 16 april 2019 12:47

Om du bara har några centimeter långt hår så kan det vara för kort för att sätta in löshår. Men det beror lite på vem du frågar. En seriös frisör som erbjuder hårförlängning i Göteborg kan ställa sig tveksam till att ens försöka på ett hår som är mellan 4 och 6 cm långt. Det beror inte på att det är omöjligt. Men frågan är om det blir snyggt.

 

 

 

Sätt in löshår med rätt metod

Till att börja med så kan det vara bra att veta att det finns lite olika metod  er för att sätta in löshår. När du vill ha löshår i kort hår i Göteborg så kan du vända dig till en salong som har god erfarenhet av olika metoder. De kan kanske sy in håret istället för att klistra eller vaxa fast det. Beroende på hur din frisyr ser ut nu så kan det vara något som fungerar.

Du ska dock vara medveten om att många experter ger dig rådet att ditt hår bör vara åtminstone 10 cm långt för att det ska se bra ut. Detta oavsett metod. Därmed så är det kanske så att du får vänta omkring ett halvår för att det ska bli aktuellt med en hårförlängning.

 

Den som väntar på något gott…

Du vill ju få längre hår nu och då kanske du tänker att du helt enkelt får sätta in löshår i Göteborg själv om ingen frisör vill ta på sig uppdraget. Det här kan fungera men då ska du också vara duktig. Du kan eventuellt använda en plattång för att på så vis sträcka ut håren lite extra och få mer att jobba med. 

Men om du kan ha lite tålamod så finns det mycket att vinna på detta. Oavsett om du gör hårförlängning själv eller uppsöker en hårsalong som sätter in löshår i Göteborg så kommer det att vara smart att ha lite mer att grunda med. Det blir snyggare helt enkelt!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<<
April 2019
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards